J&N biedt u steeds de beste prijs/kwaliteit!
0497 66 53 96

Centrale verwarming voor een perfecte kamertemperatuur

Het ene verwarmingssysteem is het andere niet. Laat u dan ook vakkundig bijstaan door een erkend specialist alvorens over te gaan tot het installeren van centrale verwarming regio Kalmthout en doe beroep op J&N Sanitair en Verwarming.

Diverse merken

Omdat wij onze klanten steeds de beste service en de ruimste keuze willen geven, kunt u bij ons kiezen uit verschillende merken. Zo werken wij met Buderus, Vaillant,… Uiteraard gebruiken we enkel kwalitatieve merken die een duurzame installatie garanderen. Wij zijn eveneens erkend Cerga installateur. U kunt zowel voor stookolieketels (mazoutbranders) als voor gasinstallaties bij ons terecht.

Eigen hersteldienst

Onze eigen hersteldienst zorgt voor een snelle en efficiënte oplossing bij elk verwarmingsprobleem. U belt ons en onze “snelle servicedienst” helpt u in een handomdraai. Zo blijft u als klant nooit in de kou staan. Graag meer informatie gewenst of een bezoek ter plaatse en advies? Bel dan J&N Sanitair en Verwarming voor centrale verwarming te Kalmthout. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en check regelmatig onze facebookpagina voor meer info!

Flexibel

Steeds bereikbaar voor
dringende interventies

contacteer ons !

Bel 0497 66 53 96