J&N biedt u steeds de beste prijs/kwaliteit!
0497 66 53 96

Badkamerrenovatie: klassieke en moderne stijl

Zowel uw grote, sanitaire klussen als de kleintjes nemen wij met plezier voor onze rekening. We plaatsen uw kranen, sluiten ze aan, vernieuwen uw toilet,…maar verzorgen eveneens de totaalrenovatie van uw badkamer.

Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie regio Kalmthout behoort tot onze specialiteiten. Elke installatie wordt steeds voorafgegaan door een duidelijk plan waar u als klant duidelijk al uw wensen en vereisten kunt inzetten. Comfort, functionele oplossingen en een schitterende afwerking behoort tot de basisprincipes van onze dienstverlening. Toestellen en meubelen kunnen gekozen worden in de toonzaal van een groothandel waar wij mee samenwerken.

Herstellingen

Naast de volledige installatie van badkamers kunt u ons ook inschakelen voor kleine of grote herstellingswerken aan uw sanitair. Voor dringende herstellingen kunt u ons steeds telefonisch contacteren en wij doen dan het nodige om u zo snel mogelijk te helpen. Nood aan advies over uw badkamerrenovatie te Kalmthout of graag een gratis offerte ontvangen? Neem dan meteen contact op. Wij kunnen eveneens de verwarming en ventilatie voorzien indien gewenst.

Flexibel

Steeds bereikbaar voor
dringende interventies

contacteer ons !

Bel 0497 66 53 96